Βιολογικά κρασιάΒιολογικά κρασιά
ΕπιχειρήσειςΕπιχειρήσεις
Κτήμα Νεραντζή: Από τη γη των Σερρών στην παγκόσμια γαστρονομία - Το οινοποιείο που κατακτά τα εστιατόρια με αστέρια MichelinΤο Κτήμα Νεραντζή, που ιδρύθηκε το 1988 από τον Νεραντζή Μητρόπουλο, έχει εξελιχθεί σε επιτυχημένο οινοποιείο που εξάγει πάνω από το 50% της παραγωγής του σε διεθνείς αγορές υψηλών προδιαγραφών, όπως ΗΠΑ και Γαλλία. Η παραγωγή κρασιών από ελληνικές ποικιλίες, όπως η Ασπρούδα Σερρών και ο Κόνιαρος, ενισχύει την αυθεντικότητα του κτήματος. Στο πλαίσιο ανάπτυξης, η κόρη του ιδρυτή, Ευανθία, συμμετέχει στην εξέλιξη του κτήματος, το οποίο επενδύει σε νέες υποδομές για τη βελτίωση της ποιότητας και την προώθηση του αγροτουρισμού. Δήμητρα ΤάγκαΔήμητρα Τάγκα